stadsvergroener zonnehoek

Verkoopstyling van uw tuin wanneer u uw huis wilt verkopen

Wij geloven dat verkoopstyling van uw tuin een waardevolle investering is. Wij zijn ervan overtuigd dat een aantrekkelijke tuin een positief effect heeft op de uiteindelijke verkoopprijs van het huis. De stadsvergroener zorg met een restyling van uw tuin dat kopers sneller verliefd worden op uw huis. Een mooie tuin, balkon of geveltuin is letterlijk veel waard in de stad. Wij creëren idyllisch hoekje in uw tuin, waar de toekomstig bewoner zich al ziet zitten met een glas wijn en vrienden of de kinderen ziet spelen in de zandbak.

Schakel de Stadsvergroener in om meer uit uw buitenruimte te halen. Wij restylen uw tuin om deze een aantrekkelijke uitstraling te geven voor potentiële kopers. Een tuin restylen kan al met een paar simpele ingrepen en hoeft niet duur te zijn. Zeker als je weet dat mensen die echt zijn gevallen voor een huis en het huis echt willen hebben. Zomaar een paar duizend euro extra willen bieden. Een tuin stylen voor de verkoop van een huis kan al vanaf € 300,-.

Voorbeeld: in Haarlem veranderden we een rommelige patio voor een super klein budget in een heerlijk rustige plek met grassen en twee zitjes. Het resultaat? Al op de eerste bezichtigingsdag een koper en een prachtige verkoopprijs.

gerestylede tuin om het huis sneller te verkopen

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *