natuurtuin
Heerlijk, een tuin om te eten en chillen!

Ik ontwerp natuurlijke tuinen waarin het fijn is om te zijn. Stel je een zwoele lange avond voor. De barbecue gaat aan, vrienden, drankje. Daar hoort een aantrekkelijk groene tuin bij vind ik. Volgens mij is een aantrekkelijke tuin een natuurlijke tuin met ‘plekjes’ waar je kunt zitten en groen waar je tussendoor kunt lopen. Licht en schaduw geven de tuin diepte. Bij een kleine stadstuin is dit best een uitdaging maar.. wij komen een heel eind.

mooie bloemen in de tuin
Heerlijk, een tuin voor de kindjes!

Voor kinderen is een natuurlijke tuin een feest. Wanneer er planten en bloemen zijn, zijn er beestjes om te ontdekken en bloemen om te plukken. Met een groentetuintje kun je je eigen tomaatjes en aardbeien plukken. Een feest toch! Misschien nog wel het fijnst is het om de kinderen met hun blote voeten op het gras te kunnen laten lopen. Simpel maar fijn…. dat gun je je kind toch.

Ik integreer dit gevoel graag in uw tuin en ik heb daar veel originele ideeën voor. Ik ontwerp de tuin zo dat u optimaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte. Naast chillen en kinderparadijs vind ik praktisch gebruik ook belangrijk. Een schuurtje dus voor het gereedschap en een trampoline….

U kunt bij mij niet terecht voor betegelde tuinen. Groen vind ik fijn en belangrijk. Daarom pas ik zoveel mogelijk planten en bloemen toe in uw tuin.

Heerlijk, door mijn prachtige tuin kan ik mijn huis nog makkelijker verkopen.

Een mooie groene tuin is ook letterlijk waardevol voor uw huis. Een huis kopen is een gevoelskwestie. Mensen worden verliefd op een huis en willen het hebben. Maar.. mensen worden ook verliefd op een huis…. vanwege de tuin. Dat is wat ik graag voor u doe. Met relatief eenvoudige ingrepen kan ik van uw tuin een aantrekkelijke en waardevol onderdeel van uw huis maken. Lees hierover meer onder het volgende kopje: restylen van uw tuin bij verkoop van uw huis

Interesse of vragen… bel mij: Ad de Veld 06-18755109

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *