stadsvergroener zithoek

Een onderhouds-abbonement voor uw tuin

Het onderhoud doen we graag voor u. Onderhoud kan betekenen dat we één keer per jaar langskomen maar we kunnen ook iedere week langskomen. We kunnen het gras komen maaien maar ook een paar keer per jaar de tuin opknappen door er een paar nieuwe planten in te zetten. Wanneer je drie of vier keer per jaar de planten aanpast aan het seizoen heb je regelmatig een ‘nieuwe’ tuin.

In het vroege voorjaar zorgen we dat er bollen opkomen. Verder kunnen we de tuin met wat vroege bloeiers al heel leuk opfleuren. In het latere voorjaar wordt het aanbod uitgebreider en kan de tuin al heel vroeg een vrolijke uitstraling krijgen. In de zomer is het aanbod enorm en toveren we met een paar zomerse bloeiers uw tuin om tot een gezellige bloemenpracht. Voor het najaar geld hetzelfde. Ook dan is er veel aanbod van mooie planten en bloemen waarmee we de tuin een mooi najaarskarakter kunnen geven. De winter is wat lastiger maar ook dan is er wat te doen. Met bijvoorbeeld grassen die al in de tuin staan, heb je in de winter prachtige gele en bruine pluimen staan die structuur en karakter aan de tuin geven.

Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Stuur een mail of bel 06-1875 5109 voor meer informatie.

Aanleg

De aanleg van onze tuinen besteden we uit aan erkende hoveniers. Wij hebben daar zelf de spullen niet voor en dat kunnen anderen partijen beter.

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *